Spring naar content
Laden Evenementen

vrijdag 24 september 2021 tot zondag 3 oktober 2021

19:00
Prijs: €5
Prijs voor members: €0,00Word ILFU member
Soort:,
Voertaal: Engels

Locatie

Online

  • Dit evenement is voorbij.

ILFU TV Online Book Talk met Jeanette Winterson

Voertaal: Engels

ILFU TV is het online boekenprogramma van het ILFU. Dagelijks is er een online Book Talk te zien met uiteenlopende schrijvers over hun nieuwe boek, opgenomen in de ILFU studio. Elke dag om 19.00 uur kun je een nieuwe aflevering online bekijken en daarna on demand terugkijken. De online Book Talks zijn voor ILFU members gratis te bekijken via Mijn ILFU. Vooraf is, voor wie geen member is, een los kaartje te koop via TivoliVredenburg, maar na de uitzenddatum zijn de Book Talks alleen voor leden beschikbaar. De online Book talks zijn Engels gesproken.

Alle ILFU TV-boeken koop je bij De Utrechtse Boekenbar.

 

24 september
Jeanette Winterson
Jeanette Winterson schrijft romans, verhalen, essays en kinderboeken. Haar bekendste werk is haar debuutroman uit 1985: Sinaasappels zijn niet het enige fruit – een semiautobiografisch verhaal over een lesbisch meisje dat opgroeit in een streng religieuze gemeenschap, in 1990 verfilmd tot miniserie door de BBC. Het boek won de Whitbread Prize voor Beste Debuut en de miniserie won de BAFTA voor Beste Drama. Sindsdien schreef Winterson nog 17 boeken, waaronder De passie en Frankusstein. Op 24 september gaat ze met Miriam Rasch, auteur van de essaybundel Frictie; ethiek in tijden van dataïsme, in gesprek over haar nieuwste boek: Twaalf bytes; heden en toekomst van kunstmatige intelligentie. Deze bundel bevat twaalf onthullende, geestverruimende, grappige en provocerende essays over de implicaties van kunstmatige intelligentie voor de manier waarop we leven en liefhebben.

Online
19:00 uur + on demand (na 24 september nog 2 weken te bekijken)
5,- euro / ILFU leden gratis via ilfu.com

Foto Jeanette Winterson door Sam Churchill

Een lidmaatschap van het ILFU is de beste manier om alles wat het festival te bieden heeft mee te maken. Je bent de eerste die kaartjes kan kopen, je krijgt 20% korting op alle festivaltickets en, het allerbelangrijkste, je ondersteunt het festival en de schrijvers die we programmeren. Tickets voor de online booktalk kosten voor leden geen 5 euro, maar zijn gratis. Meld je hier online aan, daarna kun je via ‘Mijn ILFU’ de booktalk op de uitzenddatum vanaf 19:00 uur on demand bekijken.

Scroll naar boven